Drumul meu ca trainer

Am început munca cu grupurile de oameni în 2016, când am organizat primul grup de practică de Comunicare Nonviolentă. Apoi am început să ofer traininguri mai lungi, tot în sfera CNV. Mi-a plăcut atât de mult încât am intrat în procesul de certificare și în anul 2019 am devenit trainer certificat al Center for Nonviolent Communication.

Tot în 2019 am început să țin traininguri de Comunicare Nonviolentă în organizații și echipe. Ceea ce din nou mi-a plăcut foarte mult: să văd impactul pe care îmbunătățirea comunicării îl poate avea asupra colaborării și eficienței unei echipe.

Din anul 2021 am abordat și teme adiacente, cum ar fi granițele sănătoase, oboseala cronică și burnout-ul. Tot atunci am început să facilitez procese de grup prin care participanții să-și găsească claritate, atât la nivel individual cât și la nivel de echipă.

Traininguri deschise

Din păcate, momentan nu am traininguri deschise planificate. Dar dacă vrei să afli când vor fi următoarele, abonează-te la newsletter și vei primi un email în momentul în care îl planific pe următorul.

Training în organizații

Dacă lucrezi într-o organizație și simți nevoia de o comunicare mai bună în echipă, trainingul de Comunicare Nonviolentă să-ar putea să fie exact ce aveți nevoie.

Dacă lucrezi într-o organizație și simți nevoia de o direcție mai clară sau un drum mai clar, împreună cu mentorul și colegul meu Ian Peatey, putem să vă ajutăm cu un proces de facilitare.

În cazul în care dorești mai multe detalii sau preferi să stabilim o întâlnire de cunoaștere în care să-mi spui mai multe despre provovarea ta și a echipei tale, te rog scrie-mi folosind acest formular: